Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield satsar på framtiden - anställer två nya till Occupier Services

Stockholm, 5 juni  2019 - Cushman & Wakefield fortsätter att förstärka affärsområdet Occupier Services och anställer nu två nya medarbetare. Occupier Services har den senaste tiden expanderat genom både nationella och internationella kunder och nu utökas teamet ytterligare.

Jeanette Henningsson har mångårig erfarenhet från tech– och spelbranschen, däribland DICE, i roller inom hyresgästrådgivning samt inom bygg- och flyttprojektledning. Närmast kommer Jeanette från en roll som Leasing Manager på Systembolaget.

Jeanette Henningsson säger; ”Jag ser fram emot att jobba i en mycket professionell och framgångsrik organisation. Att hjälpa kunder att hitta rätt lokal för deras verksamhet och sedan se till att den anpassas rätt, är något jag verkligen brinner för.”

Susanne Brile har anställts som administratör till affärsområdet. Hon kommer närmast från JM@home AB och har tidigare arbetat hos Deloitte och Svensk Fastighetsförmedling.

Rekryteringen är ett sätt för Cushman & Wakefield att svara mot en marknad i stort behov av kreativa och kraftfulla lösningar och möta den växande kundskaran med flexibla lösningar och ännu fler kompetenta talanger.

Bob Gustafsson, Head of Tenant Representation, säger:Vi ser en fortsatt stark efterfrågan av våra tjänster på marknaden där företag i allt större utsträckning söker maximal flexibilitet i sina hyresavtal samtidigt som lokalen är ett kraftfullt verktyg att attrahera framtidens talanger. De stora och framgångsrika projekt vi genomför för våra kunder tillför extra energi, vilket i kombination med ny kompetens från nya medarbetare ytterligare bidrar till vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi hälsar Jeanette och Susanne varmt välkomna till teamet.


För ytterligare information, kontakta:

Bob Gustafsson
Head of Tenant Representation
Mobil: 076-720 34 22
bob.gustafsson@cushwake.com

eller

Marie Cronström
Head of Occupier Services
Mobil: 070-606 41 10
marie.cronstrom@cushwake.com


Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.