Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield växer i Öresundsregionen och möter marknadens mer komplexa transaktioner

Malmö, 2 maj  2019 - Cushman & Wakefields transaktionsteam i Malmö har sedan starten rönt stora framgångar. Teamet utökas nu med ytterligare två starka rekryteringar som ett led i Cushman & Wakefields ambition att växa i Öresundsregionen.

Erik Kasselstrand har anställts som Associate Director och ansluter i maj. Erik kommer närmast från PwC i Malmö där han arbetat med transaktioner, värdering och strategisk rådgivning framför allt med fokus på södra Sverige. Han har en civilingejörsexamen, lantmäteri, från Lunds Tekniska högskola.

Tina Dalaei stärker upp som analytiker och har en magisterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Mikael Stellinger, Partner, Capital Markets i Malmö kommenterar: ”Vi märker ett ökat intresse för djupare och mer ingående analyser hos våra kunder. Marknaden går mot mer komplexa transaktioner. Tillsammans med Erik och Tina kan vi stärka våra kunders position i affären och genomföra fler och bättre transaktioner.”


För ytterligare information, kontakta:

Mikael Stellinger
Partner, Capital Markets - Malmö
070-607 80 46
mikael.stellinger@cushwake.com

eller

Daniel Anderbring
Head of Capital Markets
070-846 47 86
daniel.anderbring@cushwake.com


Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.