Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

​Boost Private Health Club boostar Nacka Strand

Stockholm, 21 mars  2019 - Cushman & Wakefield har varit rådgivare till Oscar Properties när Boost Private Health Club väljer Nacka Strand för sin första hälso-club i Stockholm. I lokalerna på 400 kvm, belägna precis vid sjökanten på Augustendalsvägen 68 får de som väljer att träna hos Boost göra det med en vacker utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp.

Oscar Properties uthyrning till Boost följer en ihållande trend som Cushman & Wakefield har observerat vid etableringar i kommersiella fastigheter i Stockholm.

Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield säger: "Vi har den senaste tiden sett att det i allt fler kommersiella fastigheter utvecklas verksamheter för just rekreation, upplevelser och träning. Boost som nu valt Nacka Strand för sin första anläggning i Stockholm är ett bra exempel på detta. De kommer bidra till en mer levande miljö nere vid sjökanten och även skapa ett mervärde för företag och boende som får möjlighet att träna i en mycket vacker och inspirerande miljö.”

Christer Söderberg, Boost Private Health Club, säger: "För oss var utformningen, läget och känslan helt avgörande i valet av lokaler. Nacka strand ger oss precis det vi har letat efter.”

Nacka strand är en levande, växande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, som med nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser erbjuder livfulla miljöer för att bo, arbeta och leva. Med sitt tränings- och affärskoncept satsar Boost på att överträffa konsumenternas tidigare upplevelse av en kommersiell träningsanläggning. Boost positionerar sig i det internationellt växande ”Boutique Club”-segmentet och finns sedan tidigare etablerade i Västerås. Läs mer om Boost på www.boostsweden.se.

För ytterligare information, kontakta:

Jessica Gräsberg
Leasing Manager
Mobile: +46 (0)70 600 02 80
jessica.grasberg@cushwake.com

eller

Johan Zachrisson
Head of Agency Leasing
Mobile: +46 (0)76 720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com


Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.