Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Catalyst Capital förvärvar Galleria Center Syd av Barings

Stockholm, 20 december 2018 –  Cushman & Wakefield har varit rådgivare till Barings vid försäljningen av Galleria Center Syd, Löddeköpinge till Catalyst Capital (genom NCAP som operating partner). Gallerian omfattar cirka 40 000 kvadratmeter och rymmer hyresgäster som ICA Maxi, Systembolaget, H&M och Stadium.

Förvärvet av Center Syd är Catalyst Capitals första förvärv i Sverige. Tillträde sker under januari 2019.

EY Law och WSP har agerat rådgivare till köparen. Cushman & Wakefield och Mannheimer Swartling Advokatbyrå har varit säljarens rådgivare.


Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 48 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2017 hade företaget en omsättning på 6,9 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter

Om NCAP
NCAP är ett nordiskt investerings- och rådgivningsbolag med kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och London. Bland tjänsterna ingår transaktionsrådgivning, asset management och finansieringsrådgivning. Under 2018 har NCAP genomfört transaktioner till ett värde av närmare 6 miljarder kronor på den nordiska marknaden inom detaljhandel, kontor, logistik och bostäder. För närvarande har NCAP cirka 200 000 kvadratmeter under förvaltning. För mer information, besök www.ncap.se eller kontakta Björn Hallin på +46 703 19 11 19.


För ytterligare information, kontakta:

Daniel Turner
Projektledare, Capital Markets
072-141 60 85
daniel.turner@cushwake.com

eller

Camilla Wristel
Marketing & Communications
070-444 94 84
camilla.wristel@cushwake.com