Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Daniel Anderbring har utsetts till Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige

Stockholm 23 augusti 2018 – I samband med en intern omstrukturering har Daniel Anderbring utsetts till Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige. Daniel har närmast haft en roll som Head of Research inom Cushman & Wakefield och därmed redan haft en betydande position inom det svenska Capital Markets-teamet. Daniel har mer än 15 års erfarenhet från kapitalmarknaden och fastighetsbranschen och blir i sin nya roll också medlem av Cushman & Wakefields svenska ledningsgrupp.

Capital Markets-teamet har fler än 25 anställda i Sverige och en stark lokal närvaro genom kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö kombinerat med en marknadsledande global organisation fokuserad på att kanalisera transaktioner och kapitalflöden.

- Jag ser fram emot att leda ett erfaret och hungrigt svenskt team med gedigen kompetens inom alla delar av rådgivningsaffären, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield. I en miljö där kapitalflödena till fastighetssektorn är fortsatt stora, och i ökande utsträckning internationella, ser vi goda möjligheter att fortsätta bistå våra kunder i att nå framgång.

I samband med omstruktureringen utses Sara Vesterlund till Deputy Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige. Sara har en lång erfarenhet av transaktioner på den nordiska fastighetsmarknaden och har haft en central roll i det svenska Capital Markets-teamets framgångar sedan 2015.

- Daniel och Sara är båda högt respekterade transaktionsrådgivare i marknaden och redan en stor tillgång för våra kunder och vårt bolag. Båda har dessutom stor erfarenhet av cross border-transaktioner och omfattande kontaktnät som i kombination med bolagets nordiska och internationella nätverk skapar de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Jan-Willem Bastijn, Head of Capital Markets EMEA.

För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Daniel Anderbring
Head of Capital Markets
070-846 47 86
daniel.anderbring@cushwake.com