Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield rekryterar Anders Elvinsson som Head of Valuation & Advisory

Stockholm 24 augusti 2018 – Cushman & Wakefield rekryterar Anders Elvinsson som ny Head of Valuation & Advisory till verksamheten i Sverige. Anders kommer därmed också tillhöra ledningsgruppen på företaget. Han tillträder tjänsten 1 oktober.

Anders Elvinsson efterträder SvenErik Hugosson, som i närmare 20 år innehaft rollen. SvenErik stannar kvar inom affärsområdet men kommer då att helt fokusera på kundkontakter och uppdrag.

Anders Elvinsson kommer närmast från rollen som Deputy Head of Valuation på Newsec i Stockholm.

Anders är utbildad Civilingenjör vid Chalmers tekniska högskola samt Civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg. Vidare är han MRICS och av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.

- Jag ser verkligen fram emot möjligheten att arbeta tillsammans med marknadens mest erfarna och kompetenta värderings- och analysteam. Det är en sammansvetsad och framgångsrik grupp och jag tar mig an denna spännande utmaning med ödmjukhet. Målet är att fortsätta vara marknadsledande genom att aldrig tumma på kvaliteten och att tillhandahålla marknadens bäst underbyggda värderingar, säger Anders Elvinsson, tillträdande Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield i Sverige.

- Det känns oerhört roligt att Anders axlar ledarskapet för Valuation & Advisory i Sverige, säger SvenErik Hugosson, Partner, Cushman & Wakefield. Anders har gedigna kunskaper och rätt approach för att ta över och tillsammans med avdelningen utveckla vårt välrenommerade och starka värderingsteam.


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

SvenErik Hugosson
Head of Valuation & Advisory
070-728 24 39
svenerik.hugosson@cushwake.com