Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield förstärker uthyrningsteamet ytterligare

Stockholm 11 juni 2018 – Cushman & Wakefield har rekryterat Magnus Landvik som senior uthyrare. Magnus har sexton års erfarenhet av uthyrning från Vasakronan och AP Fastigheter. Innan det arbetade han som säljare både i Sverige och internationellt. Magnus tillträder sin tjänst i augusti och är då tillgänglig för nya uppdrag.

Genom rekryteringen av Magnus kompletteras Cushman & Wakefields svenska uthyrningsteam med ytterligare en senior uthyrare. På plats finns redan Johan Zachrisson, Jessica Gräsberg, Caroline Stjernberg, Victor Estwall och Erik Ellenfors. Erik har formellt just börjat men funnits på företaget ett tag och har under våren skrivit en intressant masteruppsats om fastighetsägarnas syn på coworking-trenden.
- Vi är glada att Magnus och Erik väljer att ansluta till vårt team som genom det får en bra kombination av affärsdriv, goda personliga egenskaper, kunskap och erfarenhet. Det blir helt enkelt ett väl sammansatt team av hungriga och skickliga uthyrare som på ett aktivt sätt löser våra kunders utmaningar, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing.

- Det är logiskt och bra att vår uthyrnings- och utvecklingsverksamhet växer som en viktig del av vårt tjänsteerbjudande. Vi ser också allt fler uppdrag där vi kan skapa mervärde genom att kombinera kunskaper från flera affärsområden och därigenom utveckla de nya trender som finns på fastighets- och lokaluthyrningssidan, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and Nordics.

För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Johan Zachrisson
Head of Agency Leasing
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com