Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Anders Solaas ny VD för Cushman & Wakefield Realkapital

Oslo 11 juni 2018 – Anders Solaas har anställts som verkställande direktör för Cushman & Wakefield Realkapital. Han kommer närmast från Entra ASA, och en roll där som chef för uthyrning och fastighetsutveckling. Anders Solaas har varit en del av koncernledningen i Entra sedan 2010. Tidigare har Anders arbetat i en rad ledande roller inom fastigheter och finans för det noterade Hafslund, en nordisk energikoncern baserad i Norge. Anders Solaas har examen från Lunds universitet och har kandidatexamen från Mannheim universitet.

- Anders är väl känd som en mycket kompetent ledare inom den norska fastighetsbranschen och har alla förutsättningar att förvalta och vidareutveckla vår tillväxtstrategi på den norska marknaden. Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Anders som kommer att fortsätta utveckla bolaget inom alla affärsområden, säger Peer Christensen, styrelseordförande, Cushman & Wakefield Realkapital.


- Cushman & Wakefield Realkapital har stärkt sin lokala position i kombination med möjligheterna som det internationella nätverket ger. Anders känner väl till utmaningarna från ägarsidan i dagens snabbt förändrade fastighetsmarknad och kommer i nära samarbeten med våra kunder att kunna skapa värde. I Norden ser vi mycket fram emot att arbeta tillsammans med Anders, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden & Nordics.

Om Cushman & Wakefield Realkapital

Cushman & Wakefield Realkapital är ett oberoende, partnerägt norskt företag som är anslutet till det globala fastighetsrådgivningsföretaget Cushman & Wakefield. Vi har mer än 25 års erfarenhet från den norska kommersiella fastighetsmarknaden. Vårt företags innovativa och kunniga fastighets- och finansexperter fokuserar på genomförande - i syfte att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder.


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
+46 70 772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Peer Christensen
Chairman of the Board
Cushman & Wakefield Realkapital
+47 90 91 51 77
peer.christensen@cwrealkapital.com