Cushman & Wakefield växer inom uthyrning

Stockholm 26 mars 2018 – Cushman & Wakefield fortsätter att växa inom uthyrning och utveckling av kommersiella fastigheter. Som ett led i detta har Victor Estwall anställts som projektledare och uthyrare till affärsområdet Agency Leasing.

Victor kommer närmast från en roll som uthyrare på Nordier men han har tidigare även arbetat på bl.a. Catella och Fastighetsvärlden. Han har studerat fastighetsekonomi vid Lunds Universitet.

Victor börjar på Cushman & Wakefield i april.
- Vi hade ett mycket bra år 2017 med över 23 000 kvm uthyrda lokaler. Vi märker hur marknadens förtroende för vår förmåga ökar. För att möta efterfrågan på våra uthyrningstjänster är vi mycket glada att vi kunnat anställa Victor. Han kommer att förstärka vårt redan starka team med rätt inställning och ett stort driv, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Johan Zachrisson
Head of Agency Leasing
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com