Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield säljarens rådgivare när Sigillet köper hotell på Östermalm

Stockholm 27 april 2017 – Sigillet Fastighets AB förvärvar hotellfastigheten Svea Artilleri 7 på Östermalm i Stockholm från Stiftelsen MHS-Bostäder. Hotellet har 140 rum och drivs av Nordic Choice Hotels under varumärket Clarion Collection Hotel Tapto. Fastighetens uthyrbara area uppgår till 5 630 kvadratmeter.Förvärvet är en del av Sigillets fortsatta expansion i Stockholmsområdet. Det Göteborgsbaserade familjebolaget äger nu ett tiotal fastigheter i Stockholm och ytterligare cirka 60 fastigheter i Göteborgsområdet.Hotellfastigheten som är belägen på Jungfrugatan 57 har nyligen genomgått renovering av rum och nybyggnation av bland annat en relaxavdelning. På TripAdvisor är hotellet rankat som nummer 10 av 157 hotell i Stockholm.Säljaren har haft Cushman & Wakefield som rådgivare vid transaktionen.

För ytterligare information, kontakta:Agneta Jacobsson

Head of Sweden and the Nordics

070-772 64 62

agneta.jacobsson@cushwake.com