Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield rekryterar Mats Toso till Retail Services

Stockholm 4 april 2017 – Mats Toso har anställts som Senior Project Manager till affärsområdet Retail Services, som fokuserar på att hjälpa fastighetsägare att utveckla sitt handelsfastighetsbestånd samt att bistå internationella varumärken vid etableringar.I sin nya roll kommer Mats främst ansvara för att etablera internationella varumärken på den svenska marknaden. Han tillträder tjänsten under maj månad.Mats har lång erfarenhet av etablering, uthyrning och förhandling, handelsfastighetsutveckling och kommersiell fastighetsjuridik. Han kommer närmast från en roll som Senior Manager Expansion hos Espresso House. Dessförinnan hade Mats ett kund- och projektansvar inom etablering åt större inhemska samt internationella varumärken och kedjor på konsultföretaget Gate 46. Mats har också över 16 års erfarenhet från olika chefsroller inom Fritidsresor i Sverige och utomlands.- Jag är väldigt nöjd med att Mats Toso snart börjar hos oss på Cushman & Wakefield. Med sin bakgrund, förmåga att bygga relationer och sin långa erfarenhet av etableringar för såväl lokala som internationella varumärken kommer Mats att skapa värde för såväl befintliga som nya kunder från dag ett. Tillsammans med Mats och resten av teamet ser jag fram emot att vidareutveckla Retail Services-verksamheten. I nära samarbete med Cushman & Wakefields starka globala Retail-team erbjuder vi våra kunder tillgång till ett brett tjänsteutbud av mycket hög kvalitet, säger Jens Linderstam, Head of Retail Services, Cushman & Wakefield i Sverige.

För ytterligare information, kontakta:Agneta Jacobsson

Head of Sweden and the Nordics

070-772 64 62

agneta.jacobsson@cushwake.comellerJens Linderstam

Head of Retail Services

070-246 21 81

jens.linderstam@cushwake.com