Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield förstärker transaktionsteamet i Göteborg

Stockholm 5 april 2017 – Cushman & Wakefield förstärker transaktionsteamet i Göteborg genom rekrytering av Christian Örtengren. Tidigare i år anställdes Karl Persson till Göteborgskontoret med syfte att bygga upp ett marknadsledande transaktionsteam. Rekryteringen av Christian Örtengren är således ett led i Cushman & Wakefields uttalade tillväxtstrategi.

Christian Örtengren anställs som projektledare inom Capital Markets och kommer närmast från en roll som transaktionsansvarig hos Willhem. Dessförinnan arbetade han på CBRE med både transaktionsrådgivning och fastighetsvärdering. Christian är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola och tillträder sin nya tjänst den 1 maj.

- Efter ett mycket bra 2016 och en stark inledning på 2017 så fortsätter vi växa verksamheten inom Capital Markets. Göteborgsregionen är en stor och viktig transaktionsmarknad och med rekryteringarna av Karl och Christian är jag övertygad om att vi kan uppnå vår målsättning att kunna erbjuda våra kunder ett av marknadens bästa transaktionsteam, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield i Sverige.

Cushman & Wakefield genomförde under 2016 fastighetstransaktioner till ett värde om cirka 22 miljarder kronor i Sverige och kapitalresningar om cirka 1,5 miljarder kronor. Under första kvartalet 2017 har transaktionsteamet genomfört affärer till ett värde motsvarande cirka 5 miljarder kronor.


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Anders Nordvall
Head of Capital Markets
070-681 49 20
anders.nordvall@cushwake.com