Cushman & Wakefield växer inom uthyrning

Stockholm 13 mars 2017 – Cushman & Wakefield fortsätter utvecklingen av uthyrningsverksamheten och som ett led i detta har Caroline Stjernberg anställts som projektledare och uthyrare till affärsområdet Agency Leasing. Tidigare i år anställdes även Jessica Gräsberg som projektledare och uthyrare.

Caroline Stjernberg kommer närmast från en roll som uthyrare hos Unibail-Rodamco. Caroline har studerat Fastighet och Finans vid KTH och därefter arbetat på bl.a. Hufvudstaden och NK.

- Vi har många spännande pågående uthyrningsuppdrag däribland projektuthyrningar om ca 8 000 kvm totalrenoverade kontorslokaler på Sveavägen 53 i Stockholm och 5 000 kvm nyproducerade kontorslokaler på Slottsgatan 71 i Norrköping. För att möta den ökade efterfrågan på våra uthyrningstjänster är vi mycket glada att vi kunnat anställa Caroline Stjernberg. Både Jessica och Caroline har rätt inställning och ett stort driv. Därmed har de förmåga att göra skillnad för våra kunder i varje uppdrag, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.

För ytterligare information, kontakta: 

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Johan Zachrisson
Head of Agency Leasing
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com