Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Ökad efterfrågan gör att Cushman & Wakefield förstärker inom Occupier Services

Stockholm 23 februari 2017 –  Sanna Ytterfors och Jacob Mattsson har anställts till Cushman & Wakefields affärsområde Occupier Services.

Sanna Ytterfors anställs som projektledare och kommer i sin nya roll att arbeta med att driva både svenska och internationella projekt. Närmast kommer Sanna från JLL, där hon arbetat med analys och hyresgästrådgivning i en roll som projektkoordinator inom affärsområdet Corporate Solutions.Jacob Mattsson har anställts som projektkoordinator. Både Sanna och Jacob har en masterutbildning med examen från KTH respektive Lunds Tekniska Högskola.- Det är en kraftigt ökande efterfrågan på våra tjänster inom såväl arbetsplatstrategier som hyresgästrådgivning och projektledning, både från svenska som internationella kunder. Vi är därför mycket nöjda att vi nu kunnat rekrytera Sanna Ytterfors och Jacob Mattsson. Vi räknar dessutom med att växa ytterligare under året för att möta efterfrågan, säger Marie Cronström, Head of Occupier Services, Cushman & Wakefield.

För ytterligare information, kontakta:Agneta Jacobsson

Head of Sweden and the Nordics

070-772 64 62

agneta.jacobsson@cushwake.com

                   

ellerMarie Cronström

Head of Occupier Services

070-606 41 10

marie.cronstrom@cushwake.comOm Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är en världsledande leverantör av kommersiella fastighetsrådgivningstjänster, som hjälper kunder att förändra människors sätt att arbeta, handla och leva. Företagets 43 000 anställda i mer än 60 länder erbjuder djup lokal och global marknadskunskap som skapar betydande värde för hyresgäster och investerare runt om i världen. Cushman & Wakefield är bland de största kommersiella fastighetstjänsteföretagen med en omsättning på över 5 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar uthyrning, asset management, capital markets, facility management (under varumärket C&W Services), globala hyresgästtjänster, investment management (under varumärket DTZ Investors), projekt- och utvecklingstjänster, hyresgästrepresentation och värdering & rådgivning. Om du vill veta mer, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.