Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield bygger ett starkt transaktionsteam även i Göteborg - rekryterar Karl Persson

Stockholm 19 januari 2017 – Cushman & Wakefield har anställt Karl Persson till Capital Markets på Cushman & Wakefields kontor i Göteborg med syfte att bygga upp ett marknadsledande transaktionsteam.

Karl Persson kommer närmast från en roll som chef för CBRE i Göteborg och vice VD för CBRE i Sverige. Dessförinnan var Karl, Head of Capital Markets på JLL i Västsverige. Totalt har Karl nästan 20 års erfarenhet av transaktioner i Sverige med fokus på Västsverige och har årligen varit projektledare i ett stort antal transaktioner. Karl är även en av de mest erkända rådgivarna i logistiksegmentet.  

- Just nu känns det extra roligt att få ansluta till Cushman & Wakefield, eftersom Capital Markets-teamet har varit så framgångsrikt och så mycket positivt i övrigt händer i bolaget. Det skall också bli roligt att få chansen att bygga marknadens starkaste lag i Göteborg, säger Karl Persson.

- Att göra en kraftfull satsning på Göteborgsmarknaden och logistiksegmentet är ett naturligt nästa steg för Cushman & Wakefield och ligger helt rätt i tiden. Med Karl får vi nu en person med mycket gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät och vi kan därmed, med lokal förankring, skapa och genomföra affärer på ett för våra kunder utomordentligt bra sätt, samtidigt som vi får en stark bas att bygga vidare på, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield i Sverige. Under 2016 etablerade vi ju oss i Malmö genom rekryteringen av Mikael Stellinger som på kort tid tagit betydande marknadsandelar där, fortsätter han.

Karl Persson blir också medlem av Cushman & Wakefields svenska ledningsgrupp.  

- Karl har haft en avgörande roll i uppbyggnaden av både JLL och CBRE i Göteborg och har därigenom fått stor erfarenhet av ledarskap och av globala konsultföretag. Han kommer därmed kunna bidra starkt till den fortsatta utvecklingen av bolaget, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics.

Cushman & Wakefield genomförde under 2016 fastighetstransaktioner till ett värde om cirka 22 miljarder kronor i Sverige och kapitalresningar om cirka 1,5 miljarder kronor.

För ytterligare information, kontakta: 

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Anders Nordvall
Head of Capital Markets
070-681 49 20
anders.nordvall@cushwake.com