Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield rekryterar Linderstam som chef till Retail Services

Stockholm 16 juni 2016 – Jens Linderstam har anställts som Head of Retail Services på Cushman & Wakefield i Sverige. Jens får ansvaret att bygga upp affärsområdet och kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen. Retail Services inom Cushman & Wakefield fokuserar på att hjälpa fastighetsägare att utveckla sitt handelsfastighetsbestånd samt att bistå internationella varumärken vid etableringar.
Jens kommer ifrån en position som Head of Project Development & Retail hos Aberdeen Asset Management. Från sina cirka 10 år där, har han erfarenhet från många framgångsrika projekt inom ”high-street retail”, cityrestauranger och köpcentrum.

Jens tillträder sin tjänst i september. Han är civilekonom med MSc i International Marketing and Management från Copenhagen Business School och BSc i Business and Economics från Lunds Universitet. 

- Cushman & Wakefield i Sverige är väldigt starka på transaktioner och värdering inom retailområdet. När vi nu tar steget till Retail Services är vi väldigt glada att vi lyckats rekrytera Jens Linderstam. Med sin långa erfarenhet inom såväl koncept- och fastighetsutveckling, liksom förvaltning och uthyrning samt strategiskt varumärkesbyggande inom detaljhandel, så är Jens helt rätt person att bygga upp verksamheten i Sverige och samarbeta över gränserna inte minst i Norden, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and Nordics, Cushman & Wakefield.

- Vi har bara sett början på utvecklingen av handeln i Sverige. Jag ser fram emot att fortsätta bygga starka destinationer och mötesplatser. Det skall bli väldigt spännande och roligt att bygga upp Retail Services-verksamheten som breddar Cushman & Wakefields tjänsteutbud för att skapa värde åt såväl befintliga som nya kunder. Jag ser dessutom mycket fram emot bli en del av Cushman & Wakefields starka globala Retail-team. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder tillgång till ett brett tjänsteutbud av mycket hög kvalitet, säger Jens Linderstam.


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com