Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield förstärker inom Occupier Services

Click to Enlarge

Stockholm 16 mars 2016 – Milena Kuljanin har anställts som consultant hos Cushman & Wakefields affärsområde Occupier Services. Milenas roll kommer bland annat att innefatta att utveckla research med särskild inriktning mot hyresgäster. Milena kommer också att arbeta som projektledare i såväl lokala som globala projekt inom affärsområdet.

Närmast kommer Milena från Aviva Investors i London där hon arbetat som analytiker med europeiska fastighetsinvesteringar. Dessförinnan har hon arbetat som senior analytiker inom Global Research på DTZ i London samt Chicago. På DTZ ansvarade Milena bland annat för utvecklingen av det webbaserade verktyget ”Global Occupier Metrics”, som ger företag tillgång till hyresmarknadsdata för strategiska beslut. Milena är utbildad civilingenjör, med inriktning bygg- och fastighetsekonomi, vid KTH i Stockholm. 

- Vi är mycket glada att Milena väljer att fortsätta sin karriär hos oss på Occupier Services. Med sina tidigare erfarenheter inom hyresgästinriktad Research på global nivå kommer hon bli ett värdefullt tillskott för våra kunder, i våra uppdrag och i vårt team, säger Marie Cronström, Head of Occupier Services. 


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Marie Cronström
Head of Occupier Services
08-671 34 67
marie.cronstrom@cushwake.com