Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield anställer i Malmö

Click to Enlarge

15 mars 2016 – Mikael Stellinger har anställts som ansvarig för Cushman & Wakefields transaktionsverksamhet i Malmö med fokus på hela södra Sverige. Mikael kommer närmast från NCC och en roll som Business Development Manager. Dessförinnan har Mikael över 15 års erfarenhet av transaktionsrådgivning vid Catella Corporate Finance i Malmö.

-       Vi ser södra Sverige och Malmö som en intressant region och är därför är mycket nöjda över att knyta till oss en person med Mikaels gedigna transaktionserfarenhet och lokala förankring. Mikael kommer att på ett bra sätt utveckla Capital Markets i regionen, men också att leda en fortsatt satsning inom andra affärsområden, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield.

-       Min ambition stämmer väl överens med Cushman & Wakefields uttalade vision om att vara ledande i fastighetsbranschen med de bästa talangerna, de bästa kunderna och de bästa resultaten. Genom att kombinera mina lokala kontakter och bolagets internationella nätverk finns alla förutsättningar för att skapa de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Mikael Stellinger. 


För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Sweden and the Nordics
070-772 64 62
agneta.jacobsson@cushwake.com

eller

Anders Nordvall
Head of Capital Markets
070-681 49 20
anders.nordvall@cushwake.com