Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Fortsatt trend - Investerare vinner allt oftare i budgivning mot bostadsrättsföreningar

Montebello 5 Stockholm
Click to Enlarge

Stockholm 2 december, 2015: Cushman & Wakefield har företrätt en privat fastighetsägare vid försäljningen av bostadsfastigheten Montebello 5 på Lilla Essingen.
Fastigheten omfattar 42 moderna lägenheter och en total uthyrningsbar area om cirka 2 300 kvm bostäder med fint läge mot vattnet och med en möjlig byggrätt på taket. Fastigheten utbjöds parallellt till investerarmarknaden och till en bostadsrättsförening. Slutlig köpare blev Fastighetsbolaget Polstjärnan.

- Vi är hela tiden uppvaktade av investerare som vill förvärva fastigheter innanför tullarna. Budgivningarna resulterar i nivåer som ofta tangerar eller överstiger bostadsrättsföreningen bud. Montebello 5 var inget undantag. Där låg flera investerare på samma nivå som bostadsrättsföreningen och tendensen är nog att investerarna nu vinner i minst häften av budstriderna, säger Sven-Olof Johansson, Director på Cushman & Wakefield.

För ytterligare information, kontakta: 
  
Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller

Sven-Olof Johansson
Director, Capital Markets
08-671 34 88
sven-olof.johansson@cushwake.com