Cushman & Wakefield gör fler rekryteringar i Göteborg

Mattias Andersson
Click to Enlarge
Göteborg 2 december, 2015: Den 1 december ansluter Mattias Andersson till Cushman & Wakefields transaktionsteam i Göteborg. Mattias kommer närmast från Newsec Investment X AB. Mattias har lång och gedigen erfarenhet inom transaktionsrådgivning och är utbildad civilekonom från Uppsala Universitet.

- Det känns roligt att vi nu har ett bra lokalt team på plats på den växande Göteborgsmarknaden. I kombination med det driv och den transaktionserfarenhet som finns inom Cushman & Wakefield i övrigt, får våra uppdragsgivare tillgång till hela bredden på transaktionssidan, vilket kommer gynna deras affärer. Tillsammans med vår redan starka värderingsverksamhet i regionen kommer vi att kunna göra ett rejält avtryck, säger Agneta Jacobsson, Head of Cushman & Wakefield i Sverige. 
 
För ytterligare information, kontakta: 
  
Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com