Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield gör fler rekryteringar i Göteborg

Mattias Andersson
Click to Enlarge
Göteborg 2 december, 2015: Den 1 december ansluter Mattias Andersson till Cushman & Wakefields transaktionsteam i Göteborg. Mattias kommer närmast från Newsec Investment X AB. Mattias har lång och gedigen erfarenhet inom transaktionsrådgivning och är utbildad civilekonom från Uppsala Universitet.

- Det känns roligt att vi nu har ett bra lokalt team på plats på den växande Göteborgsmarknaden. I kombination med det driv och den transaktionserfarenhet som finns inom Cushman & Wakefield i övrigt, får våra uppdragsgivare tillgång till hela bredden på transaktionssidan, vilket kommer gynna deras affärer. Tillsammans med vår redan starka värderingsverksamhet i regionen kommer vi att kunna göra ett rejält avtryck, säger Agneta Jacobsson, Head of Cushman & Wakefield i Sverige. 
 
För ytterligare information, kontakta: 
  
Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com