Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Centralt belägen bostadsportfölj i Norrköping såld

Nyckeln 3 Norrköping
Click to Enlarge

Stockholm 24 november 2015 – Cushman & Wakefield har agerat transaktionsrådgivare till IHF Bostad Norrköping AB vid försäljningen av en portfölj om tre bostadsfastigheter i Norrköping. Transaktionen omfattar fastigheterna Nyckeln 3, Godvän 17 och Lybeck 24 och genomfördes som en bolagsaffär. Fastigheterna omfattar 101 lägenheter och en total uthyrningsbar area om cirka 6 460 kvm. Köpare är Heimstaden.

För ytterligare information, kontakta: 
  
Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller

Jöran Rydberg
Associate Director, Capital Markets
011-450 47 12
joran.rydberg@cushwake.com