Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Traditionell innerstadsägare förvärvar vid Telefonplan

Vinrankan Telefonplan
Click to Enlarge
Stockholm 20 oktober, 2015: Traditionell innerstadsägare förvärvar vid Telefonplan 

Under den senaste tiden har Telefonplan fått mycket uppmärksamhet i media. Området har på ett tydligt sätt tagit steget från ”vakans till ruljans”. Förutom en kraftig förtätning har Konstfack och det planerade punkthuset Tellus Tower satt platsen på kartan. Nyligen såldes en av de centrala fastigheterna vid Telefonplan, Vinrankan 2, till Industricentralen som därmed tog steget utanför tullarna. Cushman & Wakefield genomförde transaktionen. Säljaren är utvecklingsbolaget Löfström & Borg som totalrenoverat fastigheten och byggt på ett våningsplan med studentbostäder. Centrumfastigheten omfattar totalt 3 400 kvm butiker och bostäder samt stadens modernaste bibliotek med självutlåning.

För ytterligare information, kontakta:

Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller

Sven-Olof Johansson
Director, Capital Markets
08-671 34 88 
sven-olof.johansson@cushwake.com