Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

C&W rådgivare när Scanreco växer och flyttar till Skärholmen

Stockholm 21 september, 2015 – Cushman & Wakefield har varit rådgivare när Scanreco flyttar sin verksamhet till Skärholmen, efter närmare 20 år i Årstaberg. Scanreco är en ledande leverantör av professionella radiofjärrstyrningssystem till internationella kran- och maskintillverkare. 

Scanrecos nya lokaler omfattar ca 5 000 kvm kontor, lager och produktionsytor med adress Stensätravägen 13 i Skärholmen. Fastighetsägare är Genova Property Group. Lokalerna skall anpassas för Scanrecos verksamhet tills inflyttning sker under Q3 2016. 

Cushman & Wakefield Occupier Services har varit rådgivare genom hela processen från framtagande av kravspecifikation till slutförhandling av det nya hyresavtalet. 

  • Valet stod mellan att bygga nytt eller att anpassa en befintlig fastighet, säger Kaj Johansson, VD för Scanreco i Sverige. Den bästa lösningen för oss hittade Cushman & Wakefield hos Genova Property Group. Ett viktigt kriterium för valet av lokalerna var dess geografiska läge på den södra sidan av Stockholm med närhet till E4:an, vilket underlättar logistiken, avslutar Kaj Johansson. 
  • Vi är ett modernt och personligt fastighetsbolag med passion för design och nyskapande arkitektur och vi är därför mycket glada att Scanreco valde just oss som sin framtida hyresvärd, säger Andreas Eneskjöld, koncernchef, Genova Property Group. 

För ytterligare information, kontakta: 

Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden
08-671 34 55 
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller 

Bob Gustafsson
Senior Consultant, Occupier Services
Cushman & Wakefield
08-671 34 22 
bob.gustafsson@cushwake.com