Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield förstärker inom Occupier Services med fokus på nordisk samordning

Stockholm 15 september, 2015 – Rikard Skoglund har anställts som Nordic Head of Business Development, Occupier Services. Närmast kommer Rikard från JLL, där han varit Director Business Development inom affärsområdet Corporate Solutions. Rikard har en civilingenjörsexamen från KTH samt mångårig och bred erfarenhet av försäljning inom såväl fastighetsbranschen som tjänsteförsäljning av bland annat IT-lösningar. Han har lång erfarenhet av kundbearbetning och införsäljning. 

I rollen kommer nu att ingå att samordna och utveckla kundbearbetningen inte bara i Sverige utan även i Norden. 

  • Vi är mycket nöjda att vi kunnat rekrytera Rikard. Rikards passion att göra affärer, hans förmåga att bygga långsiktiga relationer och hans erfarenhet av att arbeta internationellt kommer gynna både våra kunder och Cushman & Wakefield, säger Agneta Jacobsson, VD för Cushman & Wakefield i Sverige och ansvarig för samordningen av Cushman & Wakefields nordiska verksamheter. 
  • Jag ser fram mot att få arbeta inom Norden med tjänster inom Occupier Services. Efterfrågan på denna typ av tjänster ökar ständigt och Cushman & Wakefields förstärkta globala nätverk känns ytterst spännande att få visa för våra kunder, säger Rikard Skoglund. 

För ytterligare information, kontakta: 

Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige
+46 8 671 34 55
agneta.jacobsson@cushwake.com