Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Cushman & Wakefield förstärker värdering i Norrköping

Norrköping 14 september, 2015 – Cushman & Wakefield har anställt Johan Hoff som Associate Director till Valuation & Advisory. Johan Hoff kommer att förstärka Cushman & Wakefields Norrköpingskontor och medverka till att utveckla och bredda verksamheten inom hela Östgötaregionen. 

Johan har lång och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från NAI Svefa i Norrköping, där han arbetat som fastighetsvärderare. Dessförinnan arbetade han med förvaltning hos Vasakronan i Stockholm. 

Johan är en av få värderare i Sverige som har en CIS HypZert MLV-certifiering. Begreppet MLV används av tyska banker vid hypotekslån, s.k. ”Pfandbrief”, för kapitalanskaffning vid utlåning mot fastigheter. 

För ytterligare information, kontakta:  

Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige
+46 8 671 34 55  
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller 

Sven Erik Hugosson
Head of Valuation & Advisory
+46 8 671 34 59
svenerik.hugosson@cushwake.com