Cushman & Wakefield förstärker värdering i Norrköping

Norrköping 14 september, 2015 – Cushman & Wakefield har anställt Johan Hoff som Associate Director till Valuation & Advisory. Johan Hoff kommer att förstärka Cushman & Wakefields Norrköpingskontor och medverka till att utveckla och bredda verksamheten inom hela Östgötaregionen. 

Johan har lång och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från NAI Svefa i Norrköping, där han arbetat som fastighetsvärderare. Dessförinnan arbetade han med förvaltning hos Vasakronan i Stockholm. 

Johan är en av få värderare i Sverige som har en CIS HypZert MLV-certifiering. Begreppet MLV används av tyska banker vid hypotekslån, s.k. ”Pfandbrief”, för kapitalanskaffning vid utlåning mot fastigheter. 

För ytterligare information, kontakta:  

Agneta Jacobsson
Head of Cushman & Wakefield i Sverige
+46 8 671 34 55  
agneta.jacobsson@cushwake.com 

eller 

Sven Erik Hugosson
Head of Valuation & Advisory
+46 8 671 34 59
svenerik.hugosson@cushwake.com